Nya, fräscha och i mitt tycke suuperläckra- hissgardiner!

Äntligen är de klara, Per och jag har hängt upp butikens hissgardiner- 6st (tog en söndag i anspråk..) Tack Per, du är bäst! Tack till Design Åsa i Ystad som har sytt upp dem, jättebra jobbat!

Gardinerna är gjorda av tyg ifrån Fanny Aronsen i 100% lin- glesvävd. De finns i fantastiska färger (inte bara vitt är snyggt i fönstren). Det fina med tyget är att det ger ett bra ljusinsläpp och samtidigt ramar in förnstret. CanCan butiken har  härliga fönster så det är inte självklart att man hänger gardiner, men den här tiden på året när utemiljön känns kall så gör de stor skillnad.

CanCan säljer tygerna men än så länge har vi inte fått upp dem i webshoppen, kommer så småningom. Om du är intresserad så maila info@cancaninterior.com

 


OCH vinnare Ärrrr...

I tävlingen om virkpaketet ifrån Frosta Design så har Hanna (dotter) dragit en vinnare....och det är....

Grattis!

Inredningsgalen du har vunnit! Ditt svar Syd Afrika och tur i lottdragningen virkpaketet är ditt kommer snarast med posten, virka på!!

För alla tävlingsdeltagare, det blir mer inom kort!!
Må så gott! ak

Förresten kolla in på Sköna Hem här finns fler bloggare http://www.skonahem.com/aktuellt-utvalt/nyheter/2008/05/08/skona-hem-lankar-till-inre/

KUDD DAGAR!!

Kör en kampanj nu för oss som är redo att byta ut  och förrändra..Enklast och oftast billigaste förrändringen- kuddar!
Jag har en  olika leverantörer och stilar alltifrån vintage- AnnaO till super läckra Fanny Aronssen. Kika in och kanske du nappar på mitt erbjudande 20% på alla kuddar februari ut.

Kul att Agneta visa sin fina porslinserie på NK, kan man inte åka dit och titta så går det bra att surfa in till http://cancaninterior.com/se/grp/porslin.php eller åka förbi CanCan i Stora Köpinge (med betoning på Stora, jo så säger skåningarna) Här är bilder i från NKGlöm inte att tävla om virkapaketet, se nedan! Vinnaren dras nästa onsdag alltså den 18 Feg
kram ak

Tävling..

Känner mig generös idag, tävlingsdags!! Jomen visst!

I min webshop www.cancaninterior.com finns det ett smycke Amarillo,  var är det tillverkat?
Det blir lottdragning mellan de som har svarat rätt och vinsten blir

Ett virkpaket från Frosta. Tävlingen pågår tom 18 Februari. Lycka till!

Formland tur och retur..

Mitt besök på formland var mer än intensivt..Upp i ottan (0400) min kära Per körde mig till Malmö för att där ta formlandexpressen till Herning- några timmar in i Danmark.

Precis som Formex så finns det en hel massa av allt ...jag inte vill se, så det gäller att ta sig en funderare innan för att vara effektiv. Vilka leverantörer som måste besökas för beställningar (alla har inte hemsidor..)  Jag var dock ute efter nya spännande leverantörer vilket innebär att snabba fötter mellan montrarna och en massa broschyrer med hem.

Jag hittade lite nya leveantörer bland annat Tine K, Anordin-träskor, Nicolaj, birch nielsen och eleanor home. Jag ser framemot leveranserna...

Äntligen! Nu har jag funnit  agenten som tar in väskor ifrån Les Cakes de Bertrand i Paris. Min favoritväska som jäg köpte hos Gretas Greddelser i Sigtuna så älskad då färg och mönster är ..bara så ..ja bäst! Jag har letat på många mässor och internet. Problemet är att man inte syr in något märke i väskan så jag har letat i blindo,  nu sprang jag bara på dem. Vilken tur!

Kolla in ..Vist är de fina! Det görs en kollektion/ år i utvalda tyger och applikationer dessa två är de enda i sitt slag då det är från 2008. Väskan är smart då man kan dra ut axelremmen och visp blir väskan lämplig som arbetsväska, så här..

Man är lite unik med dem, eller hur!


RSS 2.0