CanCan;s nya tjänst-sakletaren..

Är nu tillbaka efter någta fantastiska dagar i Stockholm. Höjdpunkten E-learning awards gala på grand där jag var en av utställarna för den nya mobiltjänsten ifrån Telenord. Det var en toppen! Trevliga människor och intressanta samtal. Jag han även med att köpa in nya produkter ifrån Kamelo. Jättefina lampskärmar tillverkade i Sydafrika.
Jag passade även på att hämta inspiration ifrån andra butiker, vad satsar man på nu, hur lägger de upp inredningen utav sina butiker m.m. Det gäller att uppdatera sig och få inspiration och det har jag.

Bäst är dock att äntligen få träffa familjen och mina vänner igen. Tusen tack till er för härliga middagar!
Här är lite bilder på mina nya införvärv:


Kolla in på webshopen då jag har fler nyheter ifrån Kamelo.

På fredan bär det av igen den här gången till Formland i Herning. Jag har inte varit på den mässan förrut så det skall bli kul. Återkommer med intryck och nyheter. Må väl Ak

Radio Intervju...

Hej o hå! Nu börjar man bli mediavan...
I söndags blev jag intervjuad utav Charlotte Lauterback på radio Star Fm 101.9, intervjun sänds idag tisdag mellan 11.30-12.00 så jag går och väntar- nervöst- hur blir det..


Intervjun handlar om min nyhet. Sakletar tjänsten hos CanCan. Den lanseras på Grand Hotel i Stockholm nu torsdag 22/1, dé ni..Nej inte riktigt så men nästan jag är med på en gala för e-learning där man nu går ut med Telenords nya tjänst mobilstart och CanCan är en utav några företag som har just den tjänsten. Du kan allså via mobilen nå sakletaren genom att sms:a 72500 och skriva Qtrust cancan. Det är ett mellanslag mellan observera det. Då kommer du till en länk som du kan aktivera för att komma till Sakletaren.

Vad är sakletaren..
Jo jag hjälper till att hitta just den där inrednings produkten du söker. Jag får information (mått, ca pris, stil m.m) och bilder utav dig ( bild där du visar miljön där saken/produkten skall vara) På det viset kan jag söka och komma tillbaka med ett förslag om produkt och var du hittar den. Tjänsten kostar 150 sek /förslag och man når den antingen via mobilen eller via www.cancaninterior.com. Där finns en flik som heter just Sakletaren.

Jag har via min butik CanCan i Stora Köpinge redan hjälpt många kunder och känner stor glädje när det klickar. Det är inte bara via mina leverantörer utan jag letar bland de jag känner till- de är en del..

Naturligtvis så blir det inte alltid att jag kan sälja dessa produkter själv så andra butiker kommer att ha nytta av min tjänst..Därav ett pris för tjäsnten.

Är du nyfiken så kika in och testa!

Här är lyktor som snart skall upp i websopen- sä läckra! De fuknar både inomhus och ute. Det är en hög modell 89 cm och en låg 44 cm- läckert tillsammans. Så håll utkik!
Må väl ak!
ÄLSKAR SKÅNE


Startade morgonen tidigt då Per behövde köras till tåget- ut på nya uppdrag igen. Jag har bestämt mig för att sköta om mig bättre, jag skall börja med långpromeder och bygga vidare på det. Är detta en vanlig tanke så här i början på året..
När jag kör barnen till skolorna så är det ju hur enkelt som helst att stanna till på hemvägen och ta en strandpromenad vid havet..det är bara att göra, eller hur!  Det är så vacker här, jag kan välja på så varierande natur på mina promenader. Stranden, fyledalen och skogen eller Hammarsbackar som böljar och ger benen lite extra och då endast 10 min bort med bilen. Jag älskar Skåne..

I mitt arbete med butiken så är det nu vårens/sommarens produkter som jag jobbar med. Mässorna är på gång och kataloger kommer löpande. Jag har hittat helt underbara hjärtan av fjädrar att hänga i påskriset, hönor till bordsdekoration m.m . Jag skall lägga upp bilder så snart det går. I år äker jag på mässan i Danmark Formland. Den är ny för mig så det skall bli spännande att se vad den går för.
Återkommer med mina intryck i från den.

Jag letar nu för en kunds räkning väggbelysning som passar vid en trappa. Hon vill att det skall vara både upp och ner ljus, vilket ger både stämning och ledljus för smöniga. Jag har hittat dessa vackra Butterfly, vi får se vad hon tycker..


Vad tycker du?
kam ak2009-01-14 @ 10:15:10 Permalink

Trackback Kategorier Arkiv RSS 2.0 H�mtar bild..

2009 nytt år nya tider!


Gott Nytt År Alla!

Jag har bestämt mig.
Det här året 2009 skall bli lungt, skönt och inspirerande! Jag vill landa! 2008 Två flyttar på ett år, uppstart av en butik, uppstart av webb butik, barn i nya skolor och ett barn på internat- flytt hemifrån nästan..Detta år - 2009 är något helt annat. punkt!

Det skall bli så kul jag känner mig laddad efter julens vila och inspirerad, hörde idag talas om något  för mig nytt. Swapping! Vad är detta? Jo vi byter grejer med varann- alltså det jag inte vill ha som du vill och jag vill ha det du inte vill...kan detta fungera. Jag skall ta mig en "tänkare" Kan vara något...

Jag har lagt in lite nytt i butiken. Servis ifrån Agneta Lilvijn..Agneta Line. Det är så läckert! Jag måste ta mer bilder så ni ser..Tänk rustikt och med känsla! Vitt funkar så´i denna snygga serie sommar vinter jul ja..varaktigt och det är ju också miljöok eller hur. Bra produkter som håller länge och jag tröttnar inte.. Här är lite bilder.Nya är oxå  dessa fantastiska korgar för schysst förvaring.

för idag har jag rensat..Kläder som skall bort, kläder som skall förvaras ( svåra att skiljas ifrån, kanske nästa gång) Att kunna förvara snyggt är en bra investering. I bland måst saker vila sedan är de "rätt" igen och kul att återse..eller inte!
Må så gott! ak 2009-01-04 @ 19:56:37 Permalink

Trackback Kategorier Arkiv RSS 2.0 H�mtar bild..

RSS 2.0