Så enlkelt det kan vara

En påse  och ett ljus..

https://shop.textalk.se/se/editor/edit_article.php?article_id=1639203&save_offset=0&save_group=&save_name=&save_sort=name

Häng i träd, eller stor gren alternativt med ett glasi botten placeras de på bordet. det kommer 4 påsar, ståltråd och ljus i varje paket. Kanonbra gåbortspresent, eller hur?  Finns i shopen

Nu droppar nyhterna in i butiken..

Dessa jättesöta hjärtan kan man ju bara inte motstå, eller hur?

  inte heller dessa fjäderlösa men dock underbara
  Gjorda i papiermaché och handmålade i Indien alla olika så jag har lite att göra innan de kommer in i shopen..

Väntar nu in en sänding ifrån Day Home med kuddar och plädar  för vår sommar säsongen. Här är lite inspiration..

Visst känns det fräscht!!

Må gott ak!

Och så kom det varor..

Fick leverans under dagen och måste visa de fina krukorna ifrån Dacarr

    

Dacarr korgen av återvunna bildäck brukar jag använda för blommor, gärna Mårbacka perlaroner- tufft med de rosa ljuvliga blommorna mot det svarta gommit i krukan. Jag har även taigt hem de coola väggkrukorna för blommor eller varför inte i badrummet som förvaring av borstar tex. De finns i 3 storlekar kika in i shopen där all info finns.

Må gott!

Vår känsla!!

Ljuvlig morgon med långpromenad och lite snack med Kerstin min granne. Kerstin har jobbat här när vårt hus var församlingshem, det är så läckert att hon kan husets historia. I dag berättade Kerstin att den 10 Maj varje år tvättades fönstrena till minne av ett par som skänkte en god slant till församlingen på deras bröllopsdag- 10Maj! Gulligt!
Jag hade precis startat mitt fönsterfejande (huset ligger längsmed vägen...) så Kerstin och jag komm överens om att 10 Maj gör jag det igen..

Fick även tips på var man kan plocka de söta klockstjärnorna varpå jag ilade iväg och fick i hop en ljuvlig liten bukett!

 

De söta små fåglarna har kommit ifrån Tine K och skall fotas för webshopen. Jag har även fått in dessa läckra fönster vaser som kallas för Klangvaser. Ett rör i  vitt ben porslin med en genomskinlig tråd,- genialiskt!  Så annorlunda och tufft i fönstren.


Då har vi en vinnare...

Grattis till  Mrs. b som svarade rätt :


1. Manhattan
2. Vietnam
3. Fashion with a soul

Hoppas att kudden passar hos dig!


Tävling..

Nu har vi lagt upp en tävling via inredningsbloggen, prova gärna lyckan!!

Idag är det tävling med webshoppen CanCan. För att tävla ska Du svara på följande frågor;


1.) Vad är det för namn på ringen på bilden ovan?

2.) Var är lyktan tillverkad??

3.) Vad har klädmärket Expresso för  måtto?


Vinsten är en kudde ifrån Choff värde 560 sek (se bild)


Om Du länkar till tävlingen på Din blogg, med ovanstående bild, får Du dessutom chans att vinna ett virkpaket ifrån Frosta Design värde 150 sek .

Tävlingen pågår till söndag 15/3-2009 och vinnare utses av CanCan.


http://inredningsbloggen.blogg.se/category/tavllingar.html

O så möblerar vi om...

Jo när man ändå kommer tilbaka från mässan och allt är upponer så kan man lika gärna prova något nytt, alltå är ju ändå i kaos! Tack vara mattor på golvet kan man ju dra runt på både skåp och matsalsmöbler fastän man är själv. Ni som har varit här tidigare, vad tycks?Visst blev den virkade krukan fin..tack snälla syster till Ida som gjorde jobbet!

Den här soffan kör jag kampanj nu i butiken CanCan, någon intresserad Pris nu 3500:- tidigare 4770:-


Res och Mat..

I Lördags var jag med på Res och Mat mässan i Ystad. Vi byggde upp montern med både möbler och inredning, kläder samt smycken. Jättekul! Många som inte hade tittat ut till CanCan fick se ett litet urval från butiken, och responsen var god. För alla som besöker mig denna vecka i Stora Köpinge gäller 20%. Med ett lantligt läge får man prova det mesta vad gäller marknadsföring. Radioreklam, artiklar i tidningar, hemreportage, skyltar, annonser m.m.

Dragplåster var Monika Ahlberg, Yvonne Ryding samt Cilla och Totte! Hittade själv bra information om resor samt en utställare som säljer egenkomponerade kryddblandningar där jag handlade "den perfekta kryddan" olika saltsorter m.m. Otroligt inspirerande då Carin ger massor med bra tips på hur man använder hennes kompositioner.
http://www.handlakryddor.nu/

Här är lite bilder ifrån mässan.


RSS 2.0