Tävling och julpynt..

Ja varför inte!
Vinsten är ett armband ifrån Edbladh & Co. Fudge svart elastiskt träarmband. Träslag färgad whitewood. Ring i aluminium.Här är ditt uppdrag:
Vad heter lampan?  Ledtråd catarina larson är formgivarenTävlingen pågår tom söndag den 3:e advent. då avgörs tävlingen genom lottdragning av de rätt svaren. Skica ett mail till anna-karin@cancaninterior.com  Sätt nu fart och "googla"... eller kanske du redan vet. Lycka till!

Julpyntat och klart inga tomtar här..bara en ängel!Linums fina tryck Antoinett finns även som julstrumpa och grillvante, matchat och snyggt i köket.! Den härliga lyktan har jag ännu inte laddat upp i webshopen men det kommer inom kort, likadant med krukorna av stenmjöl med läckert reliefmönster. Bakom skymta Agneta Livijns keramik, det skall oxå in med sina kompisar tallrikarna och muggarna m.m.m. Jag har att göra några dagar till.


Rice har julpynt man blir glad av!
Må så gott!

Kommentarer
Postat av: Per

Det ser verkligen fantastiskt fint ut bland dina varor. Roligt att du blandar både mindre och "billigare" produkter med de lite större möblerna. Det känns väldigt inspirerande att titta runt bland dina produkter. Har du någon särskild tanke med ditt urval eller var hämtar du din inspiritation ifrån?

2008-12-15 @ 21:30:46
Postat av: Anna-Karin

Tack snälla! Det är härligt med lite feedback. Jag utgår ifrån vad som kan kännas både nytt och klassiskt, en god mix helt enkelt! Blanda och ge är temat! Prova..

mvh ak

2008-12-15 @ 22:45:33
URL: http://cancaninterior.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0